KONTAKT

FAQ

Fanger WeedBuster slet ikke ålegræsset?

Svar – Nej, WeedBuster lukker for krogens åbning, så tangen bare glider forbi krogen uden at sætte sig fast, for der er ikke noget at sætte sig fast i.

Hvad hvis der også sætter sig møg og tang på hægten og svirvlen?

Svar – Er der RIGTIG meget møg i vandet, så brug så små svirvler, springringe og hægter som muligt. Er du fluefisker, er det nok at montere WeedBuster på fluen.

Et særligt fif til gennemløbere er at undlade at bruge forfang og i stedet trække fletlinen direkte gennem blinket ned til krogen. Tilspids eventuelt ‘hovedet’ på gennemløberen med en fil, så der er så lidt som muligt, tangen kan sætte sig fast i.

WeedBuster beskytter krogen – og ved at slibe ‘hovedet’ på blinket og dernæst montere direkte på fletlinen kan tang og møg heller ikke sætte sig på  hægte og svirvel mv.!

Hvordan monterer man WeedBuster?

Svar – Metalstiften låses med en enkelt bøjning omkring krogøjet. Herefter fører du plastrøret ind over krogen. Kun ved små kroge skal WeedBuster evt. afkortes.

Fanger man flere fisk med WeedBuster?

Svar – Når der er bare lidt ålegræs i vandet – fanger man ofte ålegræsset ude i kastet, man trækker det fx 5 meter ind, ålegræsset slipper så igen, og måske sætter noget nyt sig, inden man ser blinket eller fluen.

Monteret med WeedBuster er man sikker på, at agnen fisker perfekt, uden tang hele vejen. Det giver flere fisk.

Kan man fiske gennem bælter med tang?

Svar – Ja, WeedBuster forhindrer, at tangen får fat i krogen, men hindrer ikke, at fisken bliver kroget.

Det betyder, at man mister færre blink og fluer i en genstridig tang-bevoksning.

Ændrer WeedBuster på agnens gang i vandet?

Svar – Nej, og man kan måske oven i købet sige, at WeedBuster får krogen til at ‘hænge mindre’ nedad efter blinket.

Det kan være en god ide at fylde WeedBuster plastrøret med vand. Det gør du nemt ved at klemme luften ud af røret lige under vandoverfladen og slippe. Så suges der vand ind i hulrummet, og vandet forbliver i røret under kastet.

SEND EN BESKED

(+45) 40 54 67 80
Erik@weedbuster.dk
Bautavej 6, 4671 Strøby
CVR: 54666950